Tisícky priaznivcov košického hokeja oslavovali majstrovský hetrik

10.04.2011 Celý región

Košice 28. apríla (TASR) – Tisícky nadšených priaznivcov košického hokeja prišlo v sobotu v podvečer do Steel arény, aby pozdravili držiteľov majstrovského hetriku. Za obrovského aplauzu a pokriku \"Majstri! Majstri!\" privítali hráčov HC Košice, ktorí pre metropolu východu vybojovali celkovo šiesty primát a tretí v rade v najvyššej slovenskej súťaži.
V rámci takmer štvorhodinového programu vystúpili známe osobnosti šoubiznisu. Okrem skupín Nocadeň, IMT SMILE, Reverz Park sa predstavili Marián Čekovský & band & GFB, Zuzana Smatanová, Cheerleaderky, tanečné zoskupenie D.S. Studio a ďalší. Najprv sa na pódium dostali juniori a dorastenci, ktorí sa taktiež ako A-družstvo stali majstrami Slovenska. Až potom pred Steel arénu priviezla kolóna luxusných automobilov hráčov HC Košice, ktorých slávnostne uviedol moderátor programu Peter Strachan.
Nasledovala slovenská štátna hymna v podaní Jaroslava Dvorského a po nej Andy Ďurica, Rasťo Kopina, Ivo Bič a Ján Spišák rozprúdili fanúšikom krv v žilách hymnou HC \"Bez krídel\" a na rad prišlo šampanské spoločne so zlatými konfetami.
\"Minulého roku to bolo výborné, tohto to už lepšie ani nemôže byť. Musím poďakovať týmto chlapcom, teda svojim spoluhráčom a som veľmi rád, že som kapitánom tohto skvelého tímu,\" povedal v príhovore kapitán mužstva Peter Bartoš.
Za mesto Košice sa hráčom poďakoval primátor Richard Raši a v krátkosti dodal: \"Košice sú hlavné hokejové mesto.\"
Na záver si hráči, realizačný tím, aj fanúšikovia zaspievali víťaznú pieseň HC Košice Mandarínka Darinka a veľkolepé oslavy pokračovali do neskorých hodín.
 

Vyberte región